Autor: Marek Mühlberg • 7. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Andrus Altrov: Kui hind erineb rohkem kui 20%, siis pakutakse erinevaid asju

Affecto Estonia tegevjuht märkis Äripäeva ITuudiste korraldatud seminaril, et kui pakkumuste hind erineb rohkem kui 20% siis ilmselt pakutakse erinevaid asju.

Altrovi sõnul on pakkumuse hind vaid üks hanke karidest - reaalseid murekohti on rohkem. Näiteks ei pruugi hankes väljapakutud meeskond osaleda tööde teostamisel, sest on hõivatud teiste projektidega.

"Kui hankes kvalifitseerub vaid üks üks ettevõte, siis tuleks küsida, miks see nii on," viitas Altrov veel ühele hangetega seotud karile.

Andrus Altrov pidas seminaril ettekande teemal "Riigi infosüsteem ja seotud arendusvalikud." Vaata ettekannet siit:

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474