Autor: Ken Rohelaan • 9. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

HTC kasumit pärssis hilinenud debüüt

HTC teatas rekordmadalast kvartalikasumist pärast firma 2013. aasta lipulaevaks tituleeritud nutitelefoni uue mudeli täieliku debüüdi edasilükkumist, vahendas Reuters.

Kaamerate puuduse tõttu sai ettevõte tutvustada HTC One'i esimese kvartali lõpuks vaid kolmel turul, kuigi esialgne debüüt oli kavandatud 80-le. Juhtunu tõttu ei oota firma müügi elavnemist enne aprilli lõppu Euroopas, Põhja-Ameerikas, Kaug-Idas ega Okeaanias.

Samsungi teatel peaks Galaxy S4 mudel olema aprilli lõpuks saadaval 155 riigis.

Taiwani aktsiaturul langes täna HTC Corporation 2,23%. HTC aktsia on viimase 12 kuuga kaotanud rohkem kui poole oma väärtusest.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052