Autor: Marek Mühlberg • 11. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Alar Teras: koostöö on kohustuslik ja võimalik

MKM-i infoühiskonna teenuste arendamise osakonna nõunik Alar Teras käsitles Äripäeva ITuudiste seminaril avaliku sektori organisatsioonide koostööd infosüsteemide arendamisel.

Teras kõneles seminaril "Avaliku sektori infosüsteemide planeerimine ja arendamine" osapoolte koostööst uue majandustegevuse registri näitel ja tõdes, et lisaks vastutajate ja tähtaegade määramisele on veel mitmeid aspekte, millega arvestada.

Alar Teras esitas üritusel kogemusloo "IS arendamist puudutav koostöö avalikus sektoris". Loe ettekannet siin:

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052