Autor: Rainer Saad • 12. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Facebooki äpardus läks Nasdaqi juhile maksma pool miljonit

Nasdaqi tegevjuht Robert Greifeld saab Facebooki IPO probleemide tõttu sel aastal poole väiksemat boonust, kirjutas CNN Money.

Greifeldi boonus 2012. aasta eest on 1,35 miljonit dollarit, mis on 62% vähem kui aasta varem. Facebooki vahejuhtum läks tegevjuhile maksma 542 100 dollarit. Greifeld teenis eelmisel aastal kompensatsioonide ja aktsiaoptsioonidena 8,9 miljonit dollarit, millest põhipalk moodustas ainult 1 miljon dollarit. Seda on 18% rohkem kui 2011. aastal.

Börsioperaatori asepresidendi Anna Ewingsi eelmise aasta boonust kärbiti veerand miljoni dollari võrra.

Nasdaq Group ütles enda pressiteates, et boonuste vähendamine on otseselt seotud Facebooki IPO probleemidega. 

Eelmise aasta juulis teatas Nasdaq, et plaanib Facebooki IPOst tekkinud kahjumite korvamiseks kulutada 62 miljonit dollarit.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755