Autor: Rivo Sarapik • 18. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reform ja IRL: meie netikommentaare ei tooda

Jürgen Ligi ja Urmas Reinsalu sõnul nende esindatavad erakonnad Keskerakonna kombel netikommentaare ei tooda.

"Oleksime suutelised pilti kallutama, kui tahaks, aga see on inetu ja me ei tegele sellega," ütles Jürgen Ligi, kommenteerides tänases Eesti Ekspressis tõstatatud teemat, et Tallinna keskerakondlikud ametnikud teevad kolmetunniseid valveid uudiseid jälgides ja parteile meelepäraseid kommentaare kirjutades.

"Vaadate netikommentaatoride üldist pilti, kas seal on mõne erakonna käsi mängus? Ei ole," lisas Ligi.

"IRL organiseeritud netikommentaare ei tooda," sõnas IRLi esimees Urmas Reinsalu.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755