Indrek Kald • 25. aprill 2013
Jaga lugu:

ITL avalikustab täna elutöö preemia saaja

Infotehnoloogia ja telekommunikatsiooni liit (ITL) tunnustab täna Tallinnas Ülemiste Citys enim Eesti IKT valdkonda mõjutanud isikuid ja ettevõtteid.

Alates 1998. aastast tublisid tegijaid, tegusid ja ideesid esile tõstnud aastaauhindadele lisaks läheb täna jagamisele kaks esmakordset eripreemiat. ITLi esimese elutöö preemiaga soovib liit austada üht Eesti IKT-valdkonna arengule aastakümneid kaasa aidanud isikut.

Lisaks annab ITL esimest korda välja aasta läbimurdja auhinna. Üritusel tänatakse ka noorte internetialase turvateadlikkuse tõstmise projektis kaasa löönud õpetajaid ning teemaga seotuid teisi inimesi.

Autasustamisüritus algab kell 16 Ülemiste Citys Viktoria Keskuses. Enne seda valitakse ITLi korralisel üldkoosolekul liidule uus kaheaastase tegevusajaga juhatus. Juhatuse koosseisu otsustava hääletuse tulemused avalikustatakse samuti autasustamisürituse raames.

Mullu aprillis said ITLi auhinnad: aasta tegija ­– Karmen Turk ACTA-temaatika diskussiooni algatamise eest, aasta tegu ­– Margus Küppar e-raamatute ja lugerite populariseerimise eest, aasta idee 2011 – majandus- ja kommunikatsiooniministeerium avaliku sektori valduses oleva teabe teenusteks väljatöötamise ning ettevõtetele kättesaadavaks tegemise eest.

Infotehnoloogia ja telekommunikatsiooni liit on vabatahtlik organisatsioon, mille põhilised tegevussuunad on IKT valdkonna populariseerimine, erialase hariduse edendamine ja seadusandluse parandamine. ITL ühendab 74 info- ja kommunikatsioonitehnoloogiaga tegelevat ettevõtet. Liitu kuuluvate ettevõtete käive moodustab üle 90% Eesti IKT-sektori kogukäibest.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt