Autor: Kaisa Gabral • 1. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arengufond kolib Sõõrumaa kontorisse

Arengufond kolib fondi juhi Tõnis Arro kinnitusel tulevast nädalast uutesse soodsamatesse ruumidesse Rotermanni kvartalis, milleks on endised U.S. Invest ASi ruumid.

Rotermanni kvartali omaniku Urmas Sõõrumaa kinnitusel kolivad nemad Rotermanni kvartalis aga väiksemale pinnale. "Kuulsin ka sellest meeldivast uudisest jah! Nad tulevad meie praegustesse ruumidesse," märkis Sõõrumaa.

Arengufondi juhi Tõnis Arro sõnul on tegemist juba ammuse plaaniga. "Otsuse kolida Arengufondi tegevus oluliselt väiksema ja organisatsioonile sobilikuma pinna peale langetasin juba aasta tagasi. Lepingust tulenevalt saame selle plaani realiseerida aga alles nüüd. Uuest nädalast kolib Arengufond Tornimäelt Rotermanni kvartalisse, meie tegevuse jaoks efektiivsema, kaks ja pool korda väiksema ja samapalju kulude mõttes soodsama pinna peale," kommenteeris Arro.

Arengufond müüb kirjalikul enampakkumisel Tornimäe 5 V korrusel asuval büroopinnal asuva mööbli tervikvarana maha. Enampakkumise alghinnaks on 57 330 eurot. Müüdav tervikvara sisaldab muuhulgas töölaudu, kappe, riiuleid, koosolekuruumide mööblit ning köögimööblit.

Tõnis Arro sõnul pole uutes ruumides vana mööbli ja sisustuse jaoks vajadust. "Kuna uus üürileping sisaldab juba ruumides olemasolevat ja meie jaoks sobivat kontorimööblit, pole suure osa senise sisustuse järele enam vajadust ja seadusest tulenevalt panime selle avaliku enampakkumise teel müüki. Täna pole mõtet spekuleerida, mis kujuneb mööbli hinnaks, kuid kõik, kes on huvitatud kvaliteetsest ja vähekasutatud büroomööblist, on oodatud enampakkumisel osalema," lisas Arro.

 

 

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755