5. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tiivas: Starman on Eesti huvitavamaid ettevõtteid

Poole Starmanist ostnud East Capital Exploreri juhi Gert Tiivase sõnul on Starman üks kõige huvitavamaid ettevõtteid Eestis.

"Olen kohtunud paljude Eesti ettevõtetega. Starman on üks huvitavamaid ettevõtteid Eestis. Peeter koos oma võistkonnaga on parimad juhid ja omanikud," viitas ta käimasoleval pressikonverentsil Starmani asutajale-osanikule Peeter Kernile.

East Capitalile on telekomifirmas osaluse ostmine kolmas investeering Eestisse. "1,5 aastat tagasi kolisime Eestisse. Inimene peab midagi tegema ja oleme otsinud aktiivselt, kuhu investeerida," märkis Tiivas.

East Capital Explorer omandas Starmanist 51%, samuti suurendasid osalust ettevõtte asutajad Peeter Kern ja Indrek Kuivallik. "Selle üle on meil hea meel. See näitab, et tal on pühendumus ja tal on usku oma ettevõttesse ja töösse. Ta ei pane sinna ainult oma raha. Samad sõnad ka Indrek Kuivalliku kohta," tõdes Tiivas.

Tema sõnul on nad vaadanud ka kinnisvarainvesteeringuid ja erakapitali investeeringuid. "Meile meeldib investeerida Baltikumi, siin on häid ettevõtteid ja hea meelega teeksime rohkem asju," lisas Tiivas.

"Raha tuleb 24/7 selles ettevõttes. Võid magada, aga raha tuleb," selgitas Tiivas, miks osteti osalust just Starmanis.

Ostu-müügi leping allkirjastati eile öösel kell kaks.

Autor: Indrek Kald, Alyona Stadnik

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052