Autor: Ken Rohelaan • 8. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

AOL-i kasum alla ootuste

Huffington Posti ja TechCrunchi omava USA meediafirma AOL-i aktsiahind tegi viie kuu suurima languse, kui esimese kvartali kasum jäi alla ootuste, vahendas Bloomberg.

Firma kasum oli 41 senti aktsia kohta, mis jäi alla Bloombergi koostatud analüütikute prognooside keskmisele 45 senti osaku kohta. Kuus varasemat kvartalit oli AOL suutnud kasumiprognoose ületada.

AOL-i esimese kvartali kogumüügikäive ulatus 538,3 miljoni dollarini, analüütikute prognooside keskmine oli 542,1 miljonit dollarit.

Kõigele vaatamata kasvas reklaami kogumaht eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 8,8% ehk 359,2 miljoni dollarini.

New Yorgi aktsiaturul kohaliku aja järgi kell 12:35 (Eestis kell 19:35) langes AOL Inc 8,74%. Enne tänast oli firma aktsiahind käesoleval aastal kerkinud 40%.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755