Autor: Marek Mühlberg • 16. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Cisco käive ja kasum kasvasid ka III kvartalis

Tehnoloogiafirma Cisco majandusaasta kolmanda kvartali käive kasvas eelmise aasta sama ajaga võrreldes 5,4%, ulatudes 12,2 miljardi USA dollarini.

GAAP-raamatupidamistava järgi oli Cisco puhaskasum kolmandas kvartalis 2,5 miljardit dollarit. Aasta varem oli puhaskasum 2,2 miljardit, seega kasvas kasum 14,5 protsenti.

"Maailmamajanduse aeglast arengut arvestades saavutasime tubli tulemuse. Paljulubav on ka see, et USAs ning mujal maailmas on võimalik märgata mõningaid viiteid tõusu algusele," ütles Cisco juhatuse esimees John Chambers.

"Oleme alati uskunud, et internet toob revolutsiooni meie harjumustele teha tööd, õppida, mängida ja veeta vaba aega. Tänu pilveteenustele ning tarbijate mobiilsele ja videopõhist infot ohtralt tarnivale eluviisile on see pööre ja talle kaasnev nähtus "Internet of Everything" lähemal kui iial varem," viitas Chambers mõistele, mis märgib inimeste, arvutite, nutitelefonide, elektroonikaseadmete, tööstusmasinate, autode jms samaaegset võrku ühendatust ja autonoomset oskust saata ja vastu võtta infot.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755