Autor: Rainer Saad • 17. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Morgan Stanley: Youtube'i käive jõuab 20 miljardi dollarini

Videojagamiskeskkonna Youtube käive võib seitsme aastaga tõusta 20 miljardi dollarini, kirjutas Morgan Stanley värskes analüüsis.

Vaadates Youtube'i praegust videoreklaami turuosa, prognoosivad Morgan Stanley analüütikud, et videosait teenib sel aastal 711 miljonit dollarit tegevustulu neljamiljardilise käibe juures. Kuna Youtube jätkab videoreklaami turul laienemist, siis prognoosib Morgan Stanley ettevõtte käibeks 2020. aastal 20 miljardit dollarit ja tegevustuluks viis miljardit dollarit, kirjutas CNBC.

Barclaysi mai alguses avaldatud analüüsi järgi on Youtube'i väärtus juba 20 miljardi dollari lähedal.

Youtube'il on igakuiselt miljard kasutajat.

Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 517 7736
Kertu KarnerIT konverentside projektijuhtTel: 553 7112