Autor: Rainer Saad • 20. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Yahoo maksab Tumblri eest 1,1 miljardit dollarit

Yahoo on nõustunud ostma blogikeskkonna Tumblr, teatas Wall Street Journal. Tehingu hind on 1,1 miljardit dollarit.

Ostutehing tuli pärast seda, kui Yahool ei õnnestunud osta kontrollosalust Prantsuse videoportaalis Dailymotion, mille omanik on France Telecom SA. Ühtlasi on see suurim tehing Yahoo juhile Marissa Mayerile, kes asus mullu juulis Yahood juhtima.

Tumblri blogikeskkonnas on 108 miljonit blogi ning 50,7 miljardit postitust.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052