Autor: Ave Lepik • 27. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nutitelefonide osakaal telefonimüügist üle 70%

Üle 70% EMT-s müüdavatest telefonidest on nutitelefonid, teatas ettevõte.

Esikohta hoiavad jätkuvalt Android tarkvaraga telefonid, mis moodustasid viimase kuu jooksul müüdud telefonidest ligi 75%. Edetabelit juhib LG Optimus 7 ning edetabeli teisele positsioonile on üllatuslikult jõudnud aprilli lõpus müügile saabunud Samsungi uus tippmudel Galaxy S4.

„Samsung Galaxy S4 tabelisse jõudmine tuli mõnevõrra üllatusena, kuna tegu on kõrgema hinnaklassi telefoniga,“ sõnas EMT seadmete müügi juhtimise osakonna juhataja Ardi Ratassepp.

Operatsioonisüsteemide edetabelis on teisele kohale kerkinud Windows Phone telefonid, mille osakaal müügist on kerkinud pisut üle 10%.   

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474