Autor: Ave Lepik • 27. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tele2 kaotas interneti päevapileti mahulimiidi

Tele2 loobus mobiilse interneti päevapileti mahulimiidist, mis tähendab, et nüüd võib ühe euro eest päevas internetti piiramatult kasutada.

Tele2 Eesti otsustas loobuda 2-eurosest päevapiletist ning mahulimiidist üldse ning nüüd ei maksa mobiilne internet kellelegi rohkem kui üks euro päevas, kommenteeris ettevõtte kommunikatsioonijuht Hans Saarvelt.

Elisas maksab üks megabait internetikasutust ilma paketita 2,28 ja EMT-s 2,55 eurot, vahendab Tele2 Eesti pressiteade.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052