Autor: Romet Kreek • 30. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

RBC: pigem ootame Nokia kasumihoiatust

On tõenäoline, et enne annab Nokia teada oodatud negatiivsetest 2. kvartali tulemustest, kui teeb kasumihoiatuse, vahendab Bloomberg RBC vaadet.

Nokia telefonid ei suuda konkureerida Hiinas, Indias ja Ladina-Ameerikas odavama otsa Android-telefonidega. Nokia uued Lumia 925/928 jäävad spetsifikatsioonidelt konkurentidele alla ning on saanud klientidelt vastakat tagasisidet.

Tõenäoliselt väheneb operaatorite toetus veelgi, kuna Samsung pakub mitmeid iPhone'ile tõsiseltvõetavaid alternatiivseid telefone.

Nokia peaks avaldama II kvartali tulemused 18. juulil.

RBC on andnud Nokia aktsiale sektoritootluse soovituse 4dollarilise hinnasihiga, kuhu aktsia hinnal on tõusta 11% võrreldes eilse sulgemishinnaga.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474