Autor: Rainer Saad • 30. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Samsung esitles Galaxy S4 miniversiooni

Samsung Electronics Co., Ltd teatas täna Samsung Galaxy S4 mini turuletoomisest. Tegemist on võimsa ja kompaktse versiooniga Samsungi nutitelefonist Galaxy S4.

„Kuna välimuselt ja kasutamisel tundub Galaxy S4 mini sarnane Galaxy S4-le, saamegi pakkuda inimestele võimalust valida kas Galaxy S4 või kompaktsema Galaxy S4 mini vahel,” ütles Samsung Electronicsi IT- ja mobiilside allüksuse tegevjuht ja president J. K. Shin.

Miniversioon kaalub 107 grammi, seadmel on 4,3tolline qHD Super AMOLEDi ekraan, mistõttu on seda lihtne ühe käega hoida ja kasutada. Galaxy S4 mini on kompaktne ning sellel on 1,7 GHz kahetuumaline protsessor, mis võimaldab kasutajatel kiiresti ja hõlpsalt teha andmemahukaid toiminguid.

Galaxy S4 mini jõuab Eestis müügile juuli alguses. Nutitelefon töötab 4G LTE ja 3G HSPA+ või 3G võrkudes. Galaxy S4 mini orienteeruvaks hinnaks saab olema 400 eurot.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052