5. juuni 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Šotlased laienesid eestlaste abil Põhja- ja Baltimaadesse

Muuhulgas Aafrikasse taaskasutatud mobiiltelefone vahendav Šoti firma Redeem ostis ära eestlaste sama teenust pakkuva UPR Globali ning plaanib rajada Tartusse oma Põhja-Euroopa keskust.

Nii Redeem kui UPR Global tegelevad sama asjaga: ostavad kokku kasutatud mobiiltelefone era- ja äriklientidelt, et neid parandada või käidelda. Redeem on seni tegutsenud Suurbritannias ja Lääne-Euroopas, UPR Global, olles vaid kolmeaastane, aga Balti riikides ning Soomes, Rootsis ja Norras.

Kuidas mobiiltelefonide nn värskendus käib ja miks Eesti ettevõte end müüma soostus, loe pikemalt tänasest Äripäevast.

Autor: Rivo Sarapik, Kadri Põlendik

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474