Tudengid loovad suvel tehnoloogiaettevõtteid

Eile käivitus juba kolmandat korda tudengitelt tudengitele korraldatav suvine tasuta ettevõtlusprogramm.

Summer of Startups on 9-nädalane suveprogramm tudengitest koosnevatele teadmis- ja tehnoloogiapõhistele meeskondadele. Programm pakub intensiivset äriarenduse tuge kontaktvõrgustiku, mentorluse ja ühiste ürituste näol. Programmi valitakse kaheksa meeskonda, kes 10.juunist kuni 12.augustini arendavad edasi oma äriideed. Suve lõpuks on paljud meeskonnad teinud arendatava toote või teenuse esimesed müügitehingud või saanud valmis oma toote prototüübi.

Suve jooksul külastavad programmi kogenud praktikud nii Eestist kui ka mujalt maailmast. Samuti räägivad programmis ettevõtjad tudengitele erinevatel teemadel: ärimudelid, klientidega suhtlus, meeskonna täiendamine, idee esitlemine.

Summer of Startupsi viimase kahe aasta edukaimad startup’id on Euroopa ühe tunnustatuma kiirendi Seedcamp võitja GateMe (ööklubitarkvara), BiKeep (mobiilsed jalgrattaparklad), FlickDiet (toitumiskavad). „Varasemate osalejate arengut vaadates võib öelda, et suvega on võimalik palju ära teha ning luua tugev vundament rahvusvaheliselt konkurentsivõimelise ettevõtte loomiseks,“ ütles programmi peamentor Raido Pikkar.

 

 

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Indrek Kald
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Äripäeva reklaamiosakond
Äripäeva reklaamiosakondTel: 6670 105
Mari Sarapuu
Mari SarapuuIT konverentside programmijuhtTel: 5372 1821