Autor: Indrek Kald • 22. juuni 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaupo Kalda: kodus töösse süveneda ma ei suuda

Ma kodus eriti süveneda ei suuda, kommenteeris OK Interactive OÜ loovjuht ja partner Kaupo Kalda kaugtöö võimalusi ettevõttes.

"Töötan tavaliselt kontoris, kuid üldiselt mitte laua taga, vaid näiteks tugitoolis. Meie kontor on hästi mugav ja hubane just seetõttu, et seal oleks meeldiv ja vaheldusrikas olla," lisas ta ajakirjas Juhtimine.

Kontoris töötamise kasuks räägib Kalda sõnul fakt, et inimesed suhtlevad seal rohkem, jagades seeläbi kompetentse. "Paar inimest, kes on läinud koju freelanceriks, on hiljem kurtnud, et manduvad koduseinte vahel," selgitas ta.

OK Interactive'is töötab paaril päeval nädalas kodus art director, kes elab väljaspool Tallinna. "Üldiselt nõuab see head enesedistsipliini, mistõttu enamikule inimestele see variant ei sobi, kuna tööviljakus kannatab. Meie art director on hea eeskuju, ütleks isegi, et erand," rääkis Kalda.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052