Indrek Kald • 22. juuni 2013
Jaga lugu:

Kaupo Kalda: kodus töösse süveneda ma ei suuda

Ma kodus eriti süveneda ei suuda, kommenteeris OK Interactive OÜ loovjuht ja partner Kaupo Kalda kaugtöö võimalusi ettevõttes.

"Töötan tavaliselt kontoris, kuid üldiselt mitte laua taga, vaid näiteks tugitoolis. Meie kontor on hästi mugav ja hubane just seetõttu, et seal oleks meeldiv ja vaheldusrikas olla," lisas ta ajakirjas Juhtimine.

Kontoris töötamise kasuks räägib Kalda sõnul fakt, et inimesed suhtlevad seal rohkem, jagades seeläbi kompetentse. "Paar inimest, kes on läinud koju freelanceriks, on hiljem kurtnud, et manduvad koduseinte vahel," selgitas ta.

OK Interactive'is töötab paaril päeval nädalas kodus art director, kes elab väljaspool Tallinna. "Üldiselt nõuab see head enesedistsipliini, mistõttu enamikule inimestele see variant ei sobi, kuna tööviljakus kannatab. Meie art director on hea eeskuju, ütleks isegi, et erand," rääkis Kalda.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt