Autor: Rainer Saad • 1. juuli 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apple registreeris Jaapanis nutikella kaubamärgi

Apple on Jaapanis esitlenud taotluse registreerida kaubamärk „iWatch“, kirjutas Reuters.

Taotlus esitati Jaapani patendiametile 3. juunil ning patendiamet avaldas taotluse oma veebilehel 27. juunil.

Palju on spekuleeritud selle ümber, et Apple on valmis esitlema iWatch nutikella, kuna tehnoloogiaturg on liikumas nö. kantavate arvutite poole. Näiteks Google on juba esitlenud enda Glass nutiprille, mis ühendavad mobiilset arvutit ja prille. 

Kuid Apple’i juht Tim Cook on olnud skeptiline kantavate arvutite suhtes. Kuu tagasi ütles Cook: „Kuidagi ei saa veenda last, kes pole varem kandnud prille või kella, et ta hakkaks neid kandma. Vähemalt mina pole ühtegi sellist last näinud.“

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474