Autor: Indrek Kald • 30. juuli 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Trio raadiogrupi juht lahkub ametist

Kuraditosin aastaid Trio LSL raadiogrupis töötanud Priit Jõgi on ettevõtte tegevjuhina ametis viimaseid nädalaid.

Lahkumine tuleb Jõgi kinnitusel puhtalt ta enda soovist ja initsiatiivist. Aktsionäridele juhil etteheiteid ei ole ja ka vastupidi. "Tahan kogeda muud ka, lisaks väga põnevale meediale, mis jääb minu "armukeseks"," nentis Jõgi Saarte Häälele, lisades, et uues tegevusvaldkonnas on tegemist sisuliselt ainult rahvusvahelistele turgudele orienteeritud äriga.

Priit Jõgi on aidanud jalgadele või nullist alustada kümnetel raadiojaamadel nii Lätis, Soomes, Bulgaarias, Ukrainas kui ka Jordaanias.

"Olen selle aja jooksul andnud endast kõik, et Trio LSL raadiogrupp koos oma kuue jaamaga Eestis pöörata raskest seisust jätkusuutlikuks ja väärtuslikuks meediagrupiks, igal ajal stabiilseks töökohaks inimestele, usaldusväärseks partneriks kõikvõimalikele klientidele ja atraktiivseks kaaslaseks kuulajatele," märkis ta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755