Autor: Jaanus Vogelberg • 1. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tamkivi lahkub Skype'ist

Sten Tamkivi lahkub Skype Eesti organisatsioonist, kus ta töötas üle kaheksa aasta.

Eelmisel kevadel võttis Tamkivi aastase õppepuhkuse, et ennast Stanfordi ülikoolis ärialaselt täiendada. Tema õpinguid toetas Skype, kuna ettevõtte poliitika on investeerida oma võtmeisikute arendamisse.

"Lihtsalt aeg sai täis," ütles Tamkivi. Tema sõnul oli neil Skype'iga kokkulepe, et õpingutelt naastes vaadata, kas Tamkivil on ettevõttes veel midagi huvitavat teha. "Sellist mõlemapoolset huvitavat asja praegu ei hakanud silma," ütles Tamkivi.

Tulevikuplaanidest ta rääkida ei soovinud.

Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 517 7736
Kertu KarnerIT konverentside projektijuhtTel: 553 7112