Ken Rohelaan • 2 august 2013

Time Warner Cable'i kasum ületas ootusi

USA meediaettevõte Time Warner Cable teatas ootusi ületava teise kvartali kasumi, mis andis hoogu firma aktsiahinna kasvule, vahendas Bloomberg.

Time Warner Cable'i puhaskasum kasvas 6,4% ehk 481 miljoni dollarini, mis teeb 1,64 dollarit aktsia kohta. Aasta tagasi olid vastavad numbrid 452 miljonit ja 1,43 dollarit. Kui jätta välja ühekordsed kulud, ulatus kasum 1,69 dollarini aktsia kohta, ületades Bloombergi koostatud analüütikute keskmist prognoosi 1,65 dollarit osaku kohta.

Ettevõte on vähendanud ametikõrgendusi ja soodustusi, et rõhutada kasumit rohkem kui tellijate kasvu. Firma suutis lisada elamurajoonides vaid 8000 suure kiirusega interneti kasutajat, mis on viimase kuue aasta madalaim kvartalitulemus.

"Rahaline seis oli hea," ütles Telsey Advisory Groupi analüütik Jaison Blair. "Minu hinnangul vaatavad investorid praegu tellijate trende ning mõtlevad tulevastele ettevõtete liitmistele ja omandamistele."

New Yorgi aktsiaturul kohaliku aja järgi kell 13:10 (Eestis kell 20:10) tõusis Time Warner Cable Inc 3,16%. Aastaga on ettevõtte aktsiahind kerkinud 37,54%.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Indrek Kald
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Äripäeva reklaamiosakond
Äripäeva reklaamiosakondTel: 6670 105
Mari Sarapuu
Mari SarapuuIT konverentside programmijuhtTel: 5372 1821