Autor: Jaanus Vogelberg • 4. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kirjastus Tänapäev: e-poe järele pole meil vajadust 

Tänapäeva kirjastuse müügijuht Cia-Helena Meldo ütles, et kirjastusel päris oma e-poe järele vajadust pole, kuna nende raamatuid müüvad edasimüüjad.

Näiteks on Tänapäeva kodulehel paljude nende kirjastatud raamatute juures link, mis juhatab Apollo e-poodi.

Meldo sõnul on juba ka paljudel kirjastustel olemas enda e-pood. Ta märkis, et on ka kirjastajaid, kes oma raamatuid ainult internetis müüvad. Sel juhul on tihti tegemist erategijatega, kes ehk ainult üht raamatut müüvadki, ja selliseid ettevõtjaid võib Meldo hinnangul olla Eestis sadu. 

"Kokkuvõttes võib öelda, et kirjastus võib läbi saada ilma e-poeta, aga suuremad tegijad peavad kindlasti olema esindatud nö füüsilises raamatupoes," ütles Meldo.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755