Autor: Indrek Kald • 12. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kanal 2 juht asus juhtima ka Trio LSLi

Tänasest alustas raadiogrupi Trio LSL juhatajana tööd Urmas Oru, kes jätkab paralleelselt ka ASi Kanal 2 juhina.

"Muidugi on minu jaoks tegu uue ja huvitava väljakutsega, et juhtida korraga kahte suurt meediaettevõtet," ütles Oru ning lisas, et samas pole sellises lahenduses midagi enneolematut isegi Eesti meediamaastikul.

"Mulle andis otsustamisel kindlustunnet teadmine, et nii Kanal 2 kui Trio LSL on väga tugevad ettevõtted, kus on hästi sissetöötanud meeskonnad," märkis Oru.

Senine Trio LSL raadiogrupi juhataja Priit Jõgi lahkus juhi kohalt omal soovil. "Olen siin töötanud 13 aastat ja lahkun täielikult enda initsiatiivil, et ennast tõestada ka mujal, enne kui hilja," sõnas Jõgi.

ASile Trio LSL kuulub kuus raadiojaama: Kuku, Elmar, Uuno, Spin FM, 100FM ja DFM.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755