Autor: Rainer Saad • 30. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kihlveokontori soosik Ballmeri asemele on Nokia juht

Kihlveokontori Ladbrokes suurim soosik Microsofti uueks juhiks on praegune Nokia tegevdirektor Stephen Elop, kirjutas Bloomberg.

Elop töötas enne Nokiasse tulekut Microsofti äriüksuse juhina. 25 mainitud kandidaadi seas, kelle hulka kuuluvad veel ka Microsofti nõukogu endine liige Reed Hastings (16:1), Yahoo tegevjuht Marissa Mayer (33:1) ning Microsofti endine juht Bill Gates (50:1), hinnatakse Elopi väljavaateid 5:1-le. Teisel kohal on Microsofti asetegevjuht Kevin Turner, kelle väljavaateid hinnatakse 6:1-le.

Bloombergi kirjutas, et Nokia aktsia on Elopi juhtimise ajal kukkunud 62 protsenti, Microsofti aktsia Ballmeri juhtimisel 32 protsenti.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755