Autor: Rivo Sarapik • 30. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tele2 palkas tippjuhi Huaweist

Tele2 Eesti palkas Huawei võrguehituse juhtivkonsultandi Ervins Kampansi oma tehnoloogiadirektoriks.

Viimased aastad Hiinas Šanghais maailma suurima telekomiseadmete tootja Huawei heaks töötanud Kampans on juhtinud ka Tele2 Läti võrguosakonda, teatas ettevõte pressiteates. Lisaks on Kampans töötanud kümme aastat Latvijas Mobilais Telefons’is erinevatel ametikohtadel, millest viimased viis tehnoloogiauuringute juhina.

Tele2 Eesti juhatuse esimehe Mindaugas Ubartase sõnul on Kampans üks suurima rahvusvahelise kogemusega tehnoloogiaeksperte Baltikumis. “Ta on olnud viimase 15 aasta jooksul kõigi kaasaegsete mobiilsidetehnoloogiate ehitamise ja arendamise juures. Eestis jätkab ta Tele2 tuumik- ja raadiovõrgu uuendamisega Baltimaade moodsaimale tasemele ning 4G võrgu ehitamisega,” ütles Ubartas ja lisas, et Kampans hakkas Eestis tööle augustis.

Tele2 senine tehnikajuht Mart Nielsen jätkab peale puhkust tööd tehnoloogia ja juhtimise valdkonnas.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052