Autor: Rivo Sarapik • 30. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tele2 palkas tippjuhi Huaweist

Tele2 Eesti palkas Huawei võrguehituse juhtivkonsultandi Ervins Kampansi oma tehnoloogiadirektoriks.

Viimased aastad Hiinas Šanghais maailma suurima telekomiseadmete tootja Huawei heaks töötanud Kampans on juhtinud ka Tele2 Läti võrguosakonda, teatas ettevõte pressiteates. Lisaks on Kampans töötanud kümme aastat Latvijas Mobilais Telefons’is erinevatel ametikohtadel, millest viimased viis tehnoloogiauuringute juhina.

Tele2 Eesti juhatuse esimehe Mindaugas Ubartase sõnul on Kampans üks suurima rahvusvahelise kogemusega tehnoloogiaeksperte Baltikumis. “Ta on olnud viimase 15 aasta jooksul kõigi kaasaegsete mobiilsidetehnoloogiate ehitamise ja arendamise juures. Eestis jätkab ta Tele2 tuumik- ja raadiovõrgu uuendamisega Baltimaade moodsaimale tasemele ning 4G võrgu ehitamisega,” ütles Ubartas ja lisas, et Kampans hakkas Eestis tööle augustis.

Tele2 senine tehnikajuht Mart Nielsen jätkab peale puhkust tööd tehnoloogia ja juhtimise valdkonnas.

Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 517 7736
Kertu KarnerIT konverentside projektijuhtTel: 553 7112