Rivo Sarapik • 30. august 2013
Jaga lugu:

Tele2 palkas tippjuhi Huaweist

Tele2 Eesti palkas Huawei võrguehituse juhtivkonsultandi Ervins Kampansi oma tehnoloogiadirektoriks.

Viimased aastad Hiinas Šanghais maailma suurima telekomiseadmete tootja Huawei heaks töötanud Kampans on juhtinud ka Tele2 Läti võrguosakonda, teatas ettevõte pressiteates. Lisaks on Kampans töötanud kümme aastat Latvijas Mobilais Telefons’is erinevatel ametikohtadel, millest viimased viis tehnoloogiauuringute juhina.

Tele2 Eesti juhatuse esimehe Mindaugas Ubartase sõnul on Kampans üks suurima rahvusvahelise kogemusega tehnoloogiaeksperte Baltikumis. “Ta on olnud viimase 15 aasta jooksul kõigi kaasaegsete mobiilsidetehnoloogiate ehitamise ja arendamise juures. Eestis jätkab ta Tele2 tuumik- ja raadiovõrgu uuendamisega Baltimaade moodsaimale tasemele ning 4G võrgu ehitamisega,” ütles Ubartas ja lisas, et Kampans hakkas Eestis tööle augustis.

Tele2 senine tehnikajuht Mart Nielsen jätkab peale puhkust tööd tehnoloogia ja juhtimise valdkonnas.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt