Autor: Rainer Saad • 3. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nokia ajutine juht: meil on kolm tugevat üksust alles

Pärast mobiiliüksuse müüki Microsoftile saab Nokia olema märgatavalt väiksema ja madalama profiiliga ettevõte. Nokia ajutise juhi Risto Siilasmaa sõnul võib ettevõte muutuda finantsiliselt palju kindlamaks. 

„Meil on jätkuvalt kolm väga tugevat äriüksust,“ ütles Siilasmaa Wall Street Journali digiväljaandele AllThingsD. Pärast mobiiliüksuse müüki jääb Nokiale kolm üksust: võrguettevõte NSN, tehnoloogia litsentseerimine ja kaartidealane tegevus Here. „Meil on väga hea meel, et suudame neid üksusi toetada palju tugevama bilansiga,“ lisas Siilasmaa, kelle sõnul saavad tehingust kasu nii aktsionärid kui ka 88 000 töötajat.

Microsofti teenistusse läheb üle 32 000 töötaja, kellest 4700 on Soomes.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052