Rainer Saad • 3. september 2013
Jaga lugu:

Nokia ajutine juht: meil on kolm tugevat üksust alles

Pärast mobiiliüksuse müüki Microsoftile saab Nokia olema märgatavalt väiksema ja madalama profiiliga ettevõte. Nokia ajutise juhi Risto Siilasmaa sõnul võib ettevõte muutuda finantsiliselt palju kindlamaks. 

„Meil on jätkuvalt kolm väga tugevat äriüksust,“ ütles Siilasmaa Wall Street Journali digiväljaandele AllThingsD. Pärast mobiiliüksuse müüki jääb Nokiale kolm üksust: võrguettevõte NSN, tehnoloogia litsentseerimine ja kaartidealane tegevus Here. „Meil on väga hea meel, et suudame neid üksusi toetada palju tugevama bilansiga,“ lisas Siilasmaa, kelle sõnul saavad tehingust kasu nii aktsionärid kui ka 88 000 töötajat.

Microsofti teenistusse läheb üle 32 000 töötaja, kellest 4700 on Soomes.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt