Autor: Rainer Saad • 12. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Päev börsil: Facebooki aktsialt uus rekord

Facebooki aktsia tõusis eile uue rekordkõrge tasemeni. Mark Zuckerbergi sõnul polnud ettevõtte börsile viimine ikkagi nii halb idee.

„Vaadates tagasi, siis ma kartsin liiga palju börsile minemist,“ vahendas CNBC Zuckerbergi sõnu. Eile tõusis Facebooki aktsia 3,30% rekordkõrge 45,09 dollarini. See on 7 dollarit rohkem kui möödunud aasta mais börsiletuleku hind.

Täna kohtuvad USA ja Venemaa, et arutada Süüria osas diplomaatilisi püüdlusi, mille eesmärgiks on Süüria loobumine keemiarelvadest. Kui diplomaatia peaks läbi kukkuma, on Obama avaldanud toetust sõjalisele rünnakule.

Turgude tähelepanu on ka järgmisel nädalal toimuval Föderaalreservi kahepäevasel kohtumisel, kus võidakse vähendada praeguse võlakirjade ostmise programmi suurust.

Täna teatavad majandustulemused supermarketikett WM Morrison, jaemüüja John Lewis ja riidefirma Next.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052