Autor: Marek Mühlberg • 13. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uptime pälvis Microsoftilt tunnustuse

Microsofti asepresident Jon Roskill andis Uptime’le Houstonis üle Aasta Partneri auhinna

"Meil on hea meel tunnustada Uptime'i Microsofti Aasta Partnerina Eestis," ütles Jon Roskill. "Uptime on pakkunud silmapaistvaid lahendusi meie ühistele klientidele ja on suurepärane näide tipptasemest, mida pakuvad meie parimad partnerid. "

„Eelkõige oleme uhked oma meeskonna ja klientide üle, kelle ühise tubli töö tulemusena oleme sellise austava nimetuseni jõudnud,“ ütles Uptime juht Eero Tohver.

Microsoft annab auhinnad välja mitmes kategoorias, valides kandidaadid rohkem kui 3000 firma seast 106st riigist. Aasta partneri tiitel antakse partnerile, kes on viimase aasta jooksul arendanud ja juurutanud silmapaistvaid lahendusi Microsofti platvormil.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755