Autor: Marek Mühlberg • 13. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Veebimajutus.ee ja Edicy alustasid koostööd

Veebimajutus.ee alustas koostöös Edicyga isetehtava kodulehe teenuse pakkumist.

„Edicy-sarnased veebirakendused aitavad inimestel säästa aega ja raha. Kui panna meie hostinguteenustele juurde sellised rakendused, tekib väga tugev kasutajakeskne teenuseportfell,” selgitab koostöö tagamaid Elkdata tegevjuht Margus Merilai.

"Edicy näol on kõik tehniline on juba ära tehtud ning kasutaja saab keskenduda sisule," lisab Edicy tegevjuht Tõnu Runnel.

Runneli sõnul lihtsustab selline lähenemine oluliselt ettevõtte veebiga seotud haldusküsimusi, sest mitme erineva partneri kaasamise asemel saab vajalikud teenused ühest kohast.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052