15. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jefferies tõstis Inteli aktsia soovitust

Analüüsimaja Jefferies otsustas tõsta maailma suurima kiibitootja Inteli aktsia soovitust ning hinnasihti, mis on andnud korraliku tõuke firma aktsiale.

Jefferiesi analüütikud kergitasid soovituse neutraalse pealt osta peale ning tõstsid hinnasihti 3 dollari võrra 30 dollarini, vahendab MarketWatch. 2011. ja 2013. aasta vahel on firma kulutanud 60 miljardit dollarit arendustegevusele ning kapitalikulutustele, mis aitavad firmal arendada tugevaid uusi tooteid, kirjutas peaanalüütik Mark Lipacis analüüsis.

"Meie 30-dollariline hinnasiht eeldab 14x P/E suhet 2,15-dollarilise EPSi juures, mis kattub SPXiga ning on allpool ajaloolist 14% preemiumi," lisas Lipacis. Sel aastal on firma väärtpaber 13% kallinenud.

Autor: Fredy-Edwin Esse, California

Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 517 7736
Kertu KarnerIT konverentside projektijuhtTel: 553 7112