Autor: Romet Kreek • 19. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Oracle andis hoiatuse

Oracle tegi eile pärast börside sulgemist USAs teatavaks projekteeritust nõrgema väljavaate kogu eesolevaks aastaks, kuna suuri ettevõtete tehinguid ei sõlmita.

Ettevõte prognoosis, et erakorraliste tulude-kuludeta majandusaasta II kvartali kasumiks aktsia kohta tuleb 64 kuni 69 senti. Vastamaks analüütikute ootustele, peab Oracle teenima 69 senti kasumit aktsia kohta, vahendab Bloomberg.

Eile järelkauplemisel langes Oracle'i aktsia hind 4%, 32,50 dollarile. Tänavu on aktsia hind tõusnud 1,7%.

"Kuigi meie on töös palju suuri lepinguid, peame me need tehingud lõpule viima ja mina ei saa eeldada, et see nii läheb," ütles finantsdirektor Safra Catz.

Ettevõtte käive kasvas 2,1%, 8,38 miljardi dollarini ja vastas enam-vähem analüütikute ootustele. Puhkaskasum suurenes 7,7%, 2,19 miljardile dollarile.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474