Rainer Saad • 19 september 2013
Jaga lugu:

Pipedrive kaasas 2,4 miljonit dollarit

Väikese ja keskmise suurusega ettevõtete müügiprotsesse aitav Eesti idufirma Pipedrive kaasas investoritelt 2,4 miljonit dollarit, kirjutas Wall Street Journal.

2010. aastal loodud ettevõtte teenust kasutatakse 105 riigis ning selle kaasasutaja Ragnar Sassi sõnul on firma aastane kasum juba ligi kaks miljonit dollarit. Investoritelt saadud raha kasutab Pipedrive globaalseteks laienemisplaanideks ning mobiilseadmete laienemise jaoks. „Me tahame, et igal seadmel oleks ühesugune funktsionaalsus,“ ütles Sass, kelle sõnul jäävad Pipedrive'i põhifookusesse väikeettevõtted.

Seekordsete investorite hulka kuuluvad Rembrandt Venture Partners, Storm Ventures, TMT Investments, grupp ingelinvestoreid, sealhulgas ka Taavet Hinrikus Transferwise’ist. Kokku on Pipedrive saanud investoritelt 3,4 miljonit dollarit. Varem sai ettevõte 1 miljon dollarit, sealhulgas 700 000 Briti investoritelt TMT Investments.

Pipedrive ei paku oma tootele tasuta prooviaega ning registreeruda saab 30-päevase täisversiooni kasutajaks. Sassi sõnul on umbes 13 protsenti kasutajatest need, kes prooviversiooni lõppedes teenust kasutama jääb. Sel aastal on neil juba 5000 maksvat klienti.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Indrek Kald
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112indrek.kald@gmail.com
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150ana.madismae@aripaev.ee