Autor: Rainer Saad • 23. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Miljardikahjumis BlackBerry ostis eralennuki

Nutitelefonide tootja BlackBerry, mis prognoosib käesolevaks kvartaliks miljardi dollari suurust puhaskahjumit ning on teatanud 4500 töötaja koondamisest, ostis juulis endale eralennuki.

BlackBerry ostis endale 2006. aasta Bombardier Global Expressi, mille hind pole teada. Kuid Wall Street Journali andmetel võib selle hind jääda 25-29 miljoni dollari vahele. 

Vähem kui aasta tagasi müüs BlackBerry ühe enda kolmest eralennukist, mis soetati juba mitmed aastad tagasi. Eile teatas BlackBerry, et plaanib finantsraskuste tõttu müüa ka mõlemad enda praegused lennukid.

Telefonide nõrkade müügitulemuste tõttu hoiatas reedel BlackBerry miljardi dollarilise kahjumi eest ning teatas, et koondab 40% oma tööjõust. BlackBerry aktsia kukkus 17%.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474