23. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Teised elektrimüüjad: Starmanil ei saa olema lihtne

Tänasest elektrit müüma asunud Starman plaanib lähiaastail klientide arvu poolest teiseks tõusta, kuid konkurendid 220 Energia ning Elektrimüügi AS peavad seda raskeks ülesandeks.

"Täna on klientide arvult teisel turupositisoonil 220 Energia ning me kavatseme kindlasti teha endast oleneva, et me sellele positsioonile ka edaspidi jääksime," kinnitas ettevõtte juhtatuse liige Marko Allikson ERR-i uudisteportaalile.

Elektrimüügi AS-i tegevjuht Jaak Urm ütles, et Starmani kliendibaas annab neile küll eelduse kliendiarvu osas teiseks tõusmiseks, kuid paari aasta perspektiivis ta seda ei usu.

"Klientide soov elektri paketti vahetada on väike ning klientide endale võitmine kulukas," selgitas ta.

Starman on eesmärgiks seadnud, et saavutavad kliendiarvu osas teise koha ühe kuni kolme aasta jooksul.

 

Autor: Kristi Malmberg, aripaev .ee

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755