Autor: Ave Lepik • 24. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti idufirmal Toggl pool miljonit kasutajat

Tööaega mõõta aitaval Eesti idufirma Toggl rakendusel on juba 500 000 kasutajat. Aastaga on liitujate juurdekasv ligi 40%, nädalas tuleb juurde keskmiselt viis tuhat uut kasutajat.

Toggli tarkvara kasutatakse nii tööaja planeerimiseks kui tunnitasu arvestuseks. Togglil on kasutajaid üle maailma.

Veebikeskkonna toggl.com põhilahendus, mis aitab analüüsida tööle kulutatud aega ja tõsta selle abil tööviljakust, on tasuta. Tasuline versioon lihtsustab meeskonnatööd ja arveldamist, teatab ettevõte. Togglist on olemas arvuti- ja nutitelefonirakendus.

Eesti kapitalil põhineva Toggli peakontor annab Tallinnas tööd 20 inimesele. Lisaks tegeldakse aktiivselt kliendisuhtlusega välismaal, eriti Ameerika Ühendriikides, kus paikneb suurim osa kasutajatest (40%). "Oleme praeguse kasvutempoga rahul,” kinnitas ettevõtte juht Alari Aho.

Toggli selle aasta käibeprognoos on 1,3 miljonit eurot, mis on kaks korda rohkem kui aasta varem. “Eesmärk on järgmisel aastal kiire kasvutempoga jätkata,” ütles Alari Aho. “Oleme sihtimas oma niši liidrikohta ning samuti on üleilmselt kasvamas kogu meie sektori turumaht."

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755