Autor: Indrek Kald • 25. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saksa energiafirma avab Võrus kõnekeskuse

Saksa juurtega Danpower Eesti AS avab homme Võru kõnekeskuse, mis hakkab teenindama Saksamaa suuremate kommunaalteenuste pakkujate hulka kuuluva Enercity Hannoveri kliente.

"Meie kõnekeskuse töötajate koolitustsükkel algas 2. septembril ning oleme seniste tulemuste ja edasiliikumise tempoga väga rahul," rääkis Danpower Eesti ASi juhatuse liige Kairi von Wolff. "Klientide teenindamisega alustame 1. detsembril," lisas ta.

Võru kõnekeskuse teenuseid hakkab kasutama Saksamaa suuremate kommunaalteenuse pakkujate sekka kuuluv Enercity. Ettevõte varustab kliente elektri, gaasi, vee ja soojusenergiaga.

"Meie töölõiguks on Enercity Hannoveri piirkonna klientide teenindamine," selgitas von Wolff. "Kõnekeskuse teenindajad hakkavad andma teavet kontserni pakutavate teenuste ja hindade kohta ning vastavad kliendi küsimustele kas telefonitsi või e-posti teel," lisas ta.

Kõnekeskus alustab 18 saksa keelt oskava klienditeenindajaga, tulevikus on ettevõttel kavas töökohtade arvu suurendada. "Järgmisel aastal palkame juurde veel seitse töötajat," kinnitas von Wolff.

Danpower Eesti AS juhatuse liikme Markus Süßmanni sõnul etendas kõnekeskuse asukohavalikul tähtsat rolli sünergia Danpoweri gruppi kuuluva Võru soojatootmisettevõttega. "Võru linnas on väga hea töö- ja elukeskkond, mis kõnekeskuse avamisega muutub veelgi paremaks," rääkis ta.

Võru linnapea Jüri Kaveri sõnul on Danpoweri kõnekeskus suurepärane näide, kuidas uusi töökohti luua. "Tuleb olla investoritele avatud ja ei tasu karta muutusi," ütles ta. "Danpower Eesti on tõsiseltvõetav ja pikaajaliste sihtidega investor, kelle ettevõtmistele nii Võrus kui Eestis laiemalt tuleb edu soovida," lisas meer.

Linnavalitsuse uute töökohtade loomisele orienteeritud tegevus on Kaveri sõnul hakanud vilja kandma. "Olen käinud välja veksli, et lähema nelja aasta jooksul lisandub Võru ettevõtetesse 150 uut töökohta," märkis ta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755