Autor: Rainer Saad • 25. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Samsung avalikustab kumera ekraaniga nutitelefoni

Samsung Electronics teatas täna, et avalikustab oktoobris kumera ekraaniga nutitelefoni. Sellega loodab Lõuna-Korea elektroonikatootja eristuda teistest turul olevatest telefonidest.

Analüütikute sõnul saab see olema esimene kumera ekraaniga masstoodangusse jõudev nutitelefon. Ühtlasi näitab see Samsungi visadust katsetada uusi tehnoloogiaid. „See on hea uudis. See on esimene samm tehnoloogias, mis lõpuks viib kokkuvolditavate seadmeteni,“ ütles Stanford C. Bernsteini analüütik Mark Newman CNBC-le. 

Varem sel aastal esitles Samsung Las Vegase elektroonikamessil kumera ekraaniga nutitelefoni prototüüpi, kuid ei täpsustanud, kuna see võiks masstootmisesse jõuda.

„Tarbija vaatepunktist ei oska ma öelda, kui kasulik see olema saab. Kuid selle omadusega eristub Samsung teistest seadmetest,“ ütles Euromonitori tarbeelektroonika vanemanalüütik Mykola Golovko.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052