7. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Barclays võttis ette IBMi aktsia

Barclays Capital otsustas täna alandada International Business Machine'i (IBM) aktsiasoovituse neutraalseks.

Kliendikirjas ütles analüütik Ben Reitzes, et pilveteenused ning tarkva kui teenus on mõlemad tugevalt mõjutamas kõiki IBMi segmente, vahendab MarketWatch. Analüütiku sõnul ei ole see analüüs hinnang firma 2013. majandusaasta teisele poolele.

"Meie jaoks on järjest selgem, et investorid hindavad IBMi üha rohkem rahavoo, mitte kasumi alusel seni, kuni käive hakkab oluliselt kasvama," lisas Reitzes.

Barclays alandas IBMi aktsia hinnasihi 215 dollari pealt 190 dollarini. Selle tulemusel on firma väärtpaber New Yorgi börsil täna 0,8% miinuses, makstes 182,6 dollarit.

Autor: Fredy-Edwin Esse, California

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755