Autor: Rainer Saad • 8. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Endine Apple’i juht: Tim Cook teeb suurepärast tööd

Tim Cook on Apple’it juhtinud kaks aastat, kuid iga kord pärast uue toote esitlust on kerkinud küsimus, kas Cook ikka on õige inimene juhtimaks sellist tehnoloogiagiganti nagu Apple.

Aastatel 1983-1993 Apple'i tegevjuhina töötanud John Sculley ütles CNBC-le, et on kindel Cooki juhioskuses ning Apple’i tulevikus. „Ma arvan, et Cook teeb suurepärast tööd. Ta ei proovi olla Steve Jobs, kuna ainult üks inimene saab olla Steve Jobs ja see on Steve ise,“ ütles ta.

Sculley sõnul pole ta Cooki juhtimise ajal Apple’i aktsiaid müünud. „Ma olen ikka veel väga optimistlik, et Apple’il läheb hästi. Androidil on suurim turuosa, kuid Apple teeb suurepäraseid ja kvaliteetseid tooteid,“ ütles ta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052