9. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

NOW! Innovations sõlmis Hollandis suurtehingu

Eesti tehnoloogiaarendaja NOW! Innovations ja Hollandi ettevõte Fastned sõlmisid kokkuleppe, mille kohaselt hakatakse Hollandi loodavas üleriigilises elektriautode kiirlaadimisvõrgustikus kasutama NOW! Innovationsi väljatöötatud mobiiliseid arvelduslahendusi.

Fastnedi loodav Hollandi üleriigiline kiirlaadimisvõrgustik ühendab üle 200 laadimiskoha, milles igaühes on mitu ABB kiirlaadijat. See teeb Hollandi võrgustikust maailma suurima elektriautode kiirlaadimisvõrgustiku.

Fastnedi juhatuse esimehe Michiel Langezaali hinnangul on NOW! Innovations tänu varasemale kogemustele Eesti elektriautode kiirlaadimisvõrgustiku arvelduslahenduste loomisel, samuti laialdasele kogemusele mobiilsete parkimissüsteemide arendamisel nende jaoks väga hea partner. “NOW! Innovationsi lahendus on erinevatest turu lahendustest kõige kliendisõbralikum. Me soovime ühiselt pakkuda nutilahendust, kus klient ei pea muretsema ühegi uue kaardi,  kõnerändluse ega kohustusliku püsimakse pärast,” lisas Langezaal.

NOW! Innovationsi juhatuse esimehe Üllar Jaaksoo sõnul töötavad nad pidevalt selle nimel, et elektriautode laadimisega seotud arvelduslahendused oleksid võimalikut lihtsad ja mugavad. “Koos Fastnediga loome inimestele võimaluse kasutada elektriautot sama mugavalt kui tavalist autot. Meie jaoks on see teine üleriigilise elektriautode kiirlaadimisvõrgustiku arvelduslahenduse loomine. Eestis  sarnase lahenduse loomine andis meile unikaalse kogemuse, mida nüüd sõlmitud kokkuleppe raames õnnestub edukalt eksportida,” selgitas Jaaksoo.

Autor: Kristi Malmberg, aripaev .ee

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052