Autor: Rainer Saad • 9. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uued iPadid tulevad sel kuul

Apple korraldab 22. oktoobril meediasündmuse, kus allikate sõnul esitletakse uusi iPadi tahvelarvuteid, teatas tehnoloogiaväljaanne AllThingsD.

Esitletakse viienda põlvkonna iPadi, mis on eelkäijast õhem ning kasutab Apple'i uut 64bitilist kiipi A7. Samuti esitletakse teise põlvkonna iPad mini, millel on Retina ekraani ning samuti A7 kiip. Pole veel teada, kas uutel iPadidel saab olema sarnane sõrmejäljelugeja nagu iPhone 5Sil.

Allikad ei öelnud, kus Apple oma ürituse korraldab, kuid tõenäoliselt toimub see Californias San Joses, kus mullu avalikustati iPad mini.

Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Kent-Erik SchwedeReklaamimüügi projektijuhtTel: 509 8932