Autor: Rainer Saad • 11. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hewlett-Packard: tavaarvuti ei kao kuskile

Hewlett-Packard Eesti juhi Mart Engelbrechti sõnul paneb HP küll järjest enam rõhku tahvelarvutite tootmisele, kuid ei prognoosi süle- ja tavaarvuti kadumist.

Mart Engelbrechti sõnul mõjutab tahvelarvuti võidukäik kodukasutaja turgu ja pakub tehnikafirmale võimaluse lisamüügiks, kuid ärisegmendis niipea ülekaalu ei saavuta.

“Peale jõudluse ja mugavuse erinevuse töötab enamus tahvelarvuteid praegu Androidiga, mis ei ühildu peamiselt Windowsil baseeruva korporatiivse IT-struktuuriga. Me toodame küll mõlema operatsioonisüsteemiga seadmeid, aga kui inimene plaanib osta tahvelarvutit ka tööl kasutamiseks, siis üldjuhul peaks ta soetama Windowsiga seadme,” ütles Engelbrecht.

“Eriti suuremates organisatsioonides on kindlad standardid, võrguseaded, tarkvara ja turvanõuded, mis ei pruugi ühilduda. Enne kui ostad suvalise tahvelarvuti, peaks selle firma IT-spetsialistiga kooskõlastama,” lisas Engelbrecht.

Hewlett-Packard on maailma suurim tehnoloogiafirma, mis toodab printereid, arvuteid, tarkvara ning pakub IT-infrastruktuuri teenuseid.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052