Autor: Ave Lepik • 11. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuldne iPhone Eestis tuhande euro eest

Tele2 tõi Eestisse 20 kuldse korpusega iPhone 5S-i, mille eest on mustal turul makstud üle kümne tuhande dollari.

Tele2 Eesti müügidirektori Jaanus Seppa sõnul on kuldne mudel tõesti olemas, kuid ka selle sisseostuhind tavalisest märksa kõrgem. “Meil õnnestus Eestile leida paarkümmend kuldse korpusega ikoontelefoni,” ütles Seppa ja lisas, et seadme hind on tuhande euro ringis.

“Kuldne iPhone on tõeline magnet, meil käis terve maja seda katsumas,” lisas Seppa.

Kuldse iPhone 5S kliendihind on 1070 eurot ning 24-kuulise teenuspaketiga liitudes saab seadme kätte 420 euroga.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052