Autor: Romet Kreek • 14. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Facebook ostis Iisraeli rakenduste looja

Facebook ostis Iisraeli algusjärgus rakenduste idufirma Onavo, teatas Iisraeli firma oma kodulehel, vahendab Reuters.

Finantsuudiste portaal Calcalist teatas, et Facebook maksab 150 – 200 miljonit dollarit. Kolm aastat tagasi loodud firma teatas, et kui tehing saab teoks, jääb Onavo eraldi brändiks. Ettevõtte rakendus võimaldab kärpida mobiiltelefoni kulusid, kuna kasutab andmeid efektiivsemalt. Seni on Onavo kaasanud 13 mln dollarit riskikapitali. Investoriteks on Sequoia Capital, Magma Venture Partners, Horizons Ventures ja Motorola Mobility Ventures.

Onavo säilitab oma kontori Iisraelis, kuid varasemate Snaptu ja Face.comi ülevõtmisel viis ta töökohad üle oma California kontorisse.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052