Autor: Rivo Sarapik • 14. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Idufirmade võistluse võitis palgimõõdik

Pärnus toimunud idufirmade loomise paarispäevaku ehk Garage48 võitis rakendus, mis võimaldab nutitelefoni abiga mõõta palgi läbimõõte ning palgikuhja suurust.

Lisaks peavõidule anti välja ka mitmeid eriauhindu. Ajujaht Top40 võitjaks osutus „GoWorkaBit“, mis ühendab tööandjad inimestega, kes otsivad lisatöö võimalusi.

Manpower eriauhind läks rakendusele „VitalFields“, mis aitab põllumeestel oma tööd paremini planeerida ja taimede kahjureid määratleda.

Microsofti eriauhind läks rakendusele „CrossDash“, mis on töölaud IT administraatoritele, koondades vaid kõige olulisema monitooringuinformatsiooni ning tehes selle ühtmoodi kättesaadavaks erinevatel nutiseadmetel.

Kõige humoorikama ja julgema idee auhinna sai „Harju Keskmine“ rakendus, mis võrdleb inimeste Facebooki´i andmeid teiste inimeste omadega ja võimaldab määratleda eri parameetrite järgi kasutajate profiile võrdluses teistega.

Garage48 on idufirmade võistlus, kus kahe ööpäevaga töötatakse välja ideest töötav prototüüp.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052