Autor: Rainer Saad • 16. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nõudlus uue odavama iPhone’i järele on nõrk

Apple ütles oma tarnijatele, et vähendab käesolevaks kvartaliks tellimusi iPhone 5C-le, mis on uutest esitletud iPhone’idest odavam versioon. See tõstatab muresid, et nõudlus uue toote järele on nõrk, vahendas CNBC.

Apple’i odavtelefon jõudis eelmisel kuul müügile 11 riigis, sealhulgas ka Ameerikas ning Hiinas. Kuid tarbijatele valmistab eelkõige huvi kallim versioon iPhone 5S.

Uudisteagentuur Dow Jones’i teatel on Apple öelnud tootmisfirmadele Hon Hai Precision ja Pegatron, et vähendab käesolevas kvartalis iPhone 5C tellimusi vastavalt kolmandiku ja 20 protsendi võrra.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052