Autor: Rainer Saad • 25. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ekspert: Twitteri IPO hind on alla õiglast väärtust

PrivCo tegevjuhi Sam Hamadehi sõnul on Twitteril madal IPO hind sellepärast, et firma üritab vältida sarnast fiaskot, mis juhtus Facebooki börsidebüüdi ajal.

„See on tegelikult kõvasti alla õiglast väärtust,“ ütles Hamadeh Twitteri plaani kohta müüa aktsiaid 17-20 dollari vahemikus. See on „väga atraktiivne hind“, sõnas Hamadeh, kelle arvates peaks Twitteri aktsiate õiglane väärtus olema 30-33 dollarit.

Isegi kui Twitter peaks tõstma pakutavate aktsiate hinda 20 protsenti, on see Hamadehi sõnul jätkuvalt väga atraktiivne.

Eile teatas Twitter, et pakub 70 miljonit aktsiat hinnaga 17-20 dollarit. IPOga võib Twitteri väärtus tõusta 10,9 miljardi dollarini. Allikate sõnul saab Twitteri aktsiaga kaubelda alates 7. novembrist.

 

Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 517 7736
Kertu KarnerIT konverentside projektijuhtTel: 553 7112