Autor: Rainer Saad • 25. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ekspert: Twitteri IPO hind on alla õiglast väärtust

PrivCo tegevjuhi Sam Hamadehi sõnul on Twitteril madal IPO hind sellepärast, et firma üritab vältida sarnast fiaskot, mis juhtus Facebooki börsidebüüdi ajal.

„See on tegelikult kõvasti alla õiglast väärtust,“ ütles Hamadeh Twitteri plaani kohta müüa aktsiaid 17-20 dollari vahemikus. See on „väga atraktiivne hind“, sõnas Hamadeh, kelle arvates peaks Twitteri aktsiate õiglane väärtus olema 30-33 dollarit.

Isegi kui Twitter peaks tõstma pakutavate aktsiate hinda 20 protsenti, on see Hamadehi sõnul jätkuvalt väga atraktiivne.

Eile teatas Twitter, et pakub 70 miljonit aktsiat hinnaga 17-20 dollarit. IPOga võib Twitteri väärtus tõusta 10,9 miljardi dollarini. Allikate sõnul saab Twitteri aktsiaga kaubelda alates 7. novembrist.

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052