Ken Rohelaan • 30 oktoober 2013

Transferwise'i looja: Bitcoin on perspektiivne

Rahasaatmisteenuse Transferwise juht Taavet Hinrikus otsustas koos riskikapitalifirmaga Passion Capital investeerida virtuaalraha Bitcoin kauplemisplatvormi Coinfloor ettevõtte meeskonna ja Bitcoini perspektiivi tõttu.

"Kogu Bitcoini valdkond on väga uus ja huvitav. Kõigil, kes on vähegi finantsmaailmaga seotud, on mõtet seda lähemalt uurida," ütles Hinrikus Äripäevale. Tema sõnul käitub Coinfloor samamoodi nagu tavaline börs, kus saab aktsiate asemel osta-müüa Bitcoini.

Hinrikus otsustas investeerida nutika meeskonna ja Bitcoini perspektiivi tõttu. "Bitcoin on üks uus ja huvitav finantsinstrument. Esimene vajadus on tekitada võimalus Bitcoini vahetada teistsuguste finantsvahendite vastu ja luua vastav keskkond," ütles värske investor.

Hinrikus on tänavu investeerinud veel ettevõtete rahastamisega tegelevasse platvormi AngelList, USA ja Ladina-Ameerika vahel rahasaatmisteenust pakkuvasse Regalii ja iPhone'ile mõeldud kalendrirakendusse Sunrise. "Ettevõtjana on see loomulik, et osalen teiste ettevõtete tegevuses eri viisidel. Toetan neid nõu ja jõu ning vahel ka rahaga," lisas Transferwise'i looja.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Indrek Kald
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Äripäeva reklaamiosakond
Äripäeva reklaamiosakondTel: 6670 105
Mari Sarapuu
Mari SarapuuIT konverentside programmijuhtTel: 5372 1821